Quick SatFinderop een eenvoudige manier uw satellietschotel instellenHeeft u er ook problemen mee uw satellietschotel op de juiste manier te installeren? Er is van alles voor op de markt; zo zijn er apparaatjes met LEDjes of geluid die aangeven dat u ontvangst heeft, maar….. toch heeft u geen beeld. Met de Quick Sat Finder (werkt niet zoals de smartfind) kunt u op een eenvoudige en goedkope manier uw satellietschotel instellen.
De Quick Sat Finder wordt geplaatst op een statief en is gemakkelijk in gebruik omdat de Sat Finder zowel een waterpas, een kompas als een duidelijke gradenaanduiding heeft. Alles in een product. Hij is geschikt voor een manchet met een diameter van 49 mm. Als u niet beschikt over een manchet, klik dan op de link manchet Quik Satfinder. (buisdiameter net iets te groot? zie Quick SatFinder )


Losse buis buisdiameter 35 mm
Manchet  buisdiameter 49 mm

Statief
De grote voordelen zijn:
  • hij is zeer eenvoudig te installeren.
  • u kunt heel  eenvoudige de statief waterpas zetten.
  • er is een duidelijke indicatie waar de satellieten zich bevinden.
  • De kompas wordt niet beïnvloed door de schotelantenne.
  • Door een verticale lijn op de buis waarop de schotel is geplaatst, kunt u gemakkelijk van de ene naar de andere satelliet (bijv. Atlantic Bird 3 5° W, Hotbird 13° E, Astra19,2° E, Astra 23,5° E en Astra 28,2° E)

Wij kunnen de Quick Sat Finder ook naar uw vakantieadres sturen.
Buis omlaag drukken om een rechte lijn te markeren
Statief waterpas zetten  
90° draaien
Manchet plaatsen. QSf op de manchet plaatsen en naar het noorden richten
Gradenbeugel plaatsen
Schotel in de beugel plaatsen
19,2° oost instellen
Gradenhoek schotel instellen (bijv. Amsterdam 29°)