Met de Watt controller
altijd voldoende stroom op de camping
€120,00
Nu geen verzendkosten
Zeer eenvoudig te bedienen!
Geen speciale campingapparaten meer
Uw eigen Senseo nu 500 watt op de camping
Regelt het aangesloten vermogen automatisch terug
Campingstoppen slaan niet meer door (door interne beveiliging)
Klein huishoudelijke apparaten tot 2000 watt blijven nog werken ook.

Het ideale apparaat voor de camping
Met een Watt controller kunt u kleine huishoudelijke elektrische apparaten gebruiken tot 2000 watt bij 3, 4 of 6 ampère: de stoppen op uw campingplaats slaan niet meer door en de apparaten blijven nog werken ook. Voor koelkast, verlichting en tv hebt u al ongeveer 220 watt nodig. Heeft u dan op een kampeerplaats een aansluiting van bijvoorbeeld 4 ampère, dan kunt u slechts  apparaten gebruiken tot maximaal 700 watt; uw koffiezetapparaat met pads van 1600 watt kunt u dan wel vergeten, maar.... met een Watt controller ertussen, kunt u wel lekkere koffie zetten. Ook friet bakken bij 4 ampère is mogelijk, elektrisch grillen, föhnen, airfryer, aerofryer, oven en zelfs het maken van over- heerlijke ovengerechten!
Hoe werkt de Watt controller
U informeert eerst hoeveel ampère u op uw campingplaats heeft. Vervolgens steekt u de Watt controller in een stopcontact IN de caravan of camper. Daarna drukt u op de drukknop RESET van de Watt controller tot de juiste stand van de ampère die u op de camping heeft, aangegeven wordt: brandt lampje 3 = 3 ampère, 4 = 4 ampère en 6 = 6 ampère. De Watt controller is nu gereed voor gebruik: u steekt de stekker van het elektrisch apparaat dat u wilt gebruiken in het stopcontact van de Watt controller en zet vervolgens het apparaat aan. Uw koelkaast, verlichting en tv of laptop kunt u dus gewoon aan laten.
Deze Senseo's werken ook op de Watt controller

Vanaf 4 ampère op de camping
(Zie ook: Uitleg Watt controller of Airfryer- en Aerofryer voor baktijden)
(duren wel iets langer met de Watt controller)

________________________________________________________________________________________

€11,95

Met de Quick Sat Finder op een eenvoudige manier uw satellietschotel instellen en binnen 5 minuten
TV KIJKEN
________________________________________________________________________________________
Manchet voor 3-delige statief
Om de Quick Sat Finder te kunnen plaatsen, dient u te beschikken over een 3-delige statief. Mocht u echter een eendelige statief hebben dan kunt u deze aanpassen door er een manchet met pijpje op te plaatsen. Op onze website kunt u een manchet met pvc-pijpje bestellen

Cookies: zie Privacy Verklaring