Datum toegevoegd: 

De watt controller is echt geweldig. Weer heerlijke Senseo op de camping. Kachel op 1500 watt. Frites en snacks uit de Airfryer.

Doet dus wat de watt controller moet doen.

Erik Ruiter
Datum toegevoegd:  30. maart 2017

Hallo,

ik heb wel interesse voor de watt-controller, maar ik las in een review van de Wit Schijndel dat met een jaar de ledjes 1 voor 1 stuk gaan? 

mvg,
Erik Ruiter

Geachte heer

Dit probleem is bij Camparo nooit gemeld.

Het kan zijn dat er een slechte soldeerverbinding is.

De Ledjes gaan jaren mee.

Met vriendelijke groeten,

Camparo

Juul van Helden. Datum toegevoegd:  18. maart 2017
Beste Camparo,
 
De vanmiddag bij jullie op de beurs gekochte Watt Controller heb ik bij thuiskomst direct uitgeprobeerd. Deze werkte prima op mijn koffiemachine Nespresso Inissia Krups. Enkel het watergeheugen voor een klein of groot kopje wijkt af en moet dus handmatig bediend worden.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Juul van Helden.
Familie Visser
Datum toegevoegd:  02. Oktober 2016
Watt controller weer ontvangen van U. Bedankt voor de zeer snelle service, geweldig.
 
Vriendelijke groeten
Familie Visser
Waardering: 
Joke
Datum toegevoegd:  24. Augustus 2015
Ik heb de controller ontvangen.Dank voor de goede service!
 
Joke
Waardering: 
M.v.Berks
Datum toegevoegd:  20. Januari 2014
Hallo,
 
vielen Dank für den sehrschnellen Service.
 
MfG
M.v.Berks
Waardering: 
R. Driessen
Datum toegevoegd: 19 oktober 2012
Geachte Heer,
 
Nog bedankt voor de snelle reactie op mijn email.
 
Ik heb zonder problemen voorgebakken broodjes kunnen afbakken in 15 minuten en 500 gr frieten gebakken in 40 minuten tegen 20 normaal ( het resultaat was perfect en de gebruikte tijd was aanvaardbaar).
De wattcontroller voldoet dus aan de verwachtingen en ik  kan de Philips airfryer  op de camping gebruiken.
 
Ik  heb ook een Tefal Actifry. Ik heb dit toestel aangesloten op de wattcontroller op 6 A. Het is in feite het zelfde systeem als de Philips airfryer, alleen is hier een rondraaiende arm die de frieten wentelt. Het toestel werkte, maar de ronddraaiende arm maakte(onbelast) een eng krakend geluid (dat hij bij normaal gebruik niet maakt). Ik acht dit toestel dus niet geschikt voor de wattcontroller.
 
Mijn dank bij voorbaat.
R. Driessen
Waardering: 
Fam. Rozendaal
Datum toegevoegd: 16 juli 2012
Camparo
 
Wij hebben de controller thuis geprobeerd en de quadrant HD 7860 werkt er inderdaad wel op .helaas werkt de HD 7825 er niet goed op, hij maakt veel herrie en geeft maar heel weinig water. Ook onze frituurpan van 1800 watt doet het uitstekend. Onze conclusie is dat de controller een goed product is.
 
Gr. Fam. Rozendaal
 
Waardering: 
Netty
Datum toegevoegd: 14 mei 2012
Bedankt!!!!
 
We zijn uitermate tevreden over de door u geleverde service. Kunnen we iedereen aanraden!
 
Vriendelijke groet,
 
Piet en Netty
 
Waardering: 
C. J.
Datum toegevoegd: 30 maart 2012
beste Camparo klasse zoals u mij te woord heeft gestaan met de uitleg waar ik om vroeg.
 
Ga zo door.
 
mvrgr.
 
C. J
 
Waardering: 
Conny
Datum toegevoegd: 1 september 2011
Hallo,
We hadden een Powerdimmer van BBA gekocht, maar die viel ons erg tegen. Bij het grillen en water koken schakelde de dimmer na een kwartier steeds vanzelf uit! We dachten eerst dat de zekering op de camping eruit lag, maar het bleek aan die dimmer te liggen. Ook vergiste ik me regelmatig met het inschakelen; al drie keer is de zekering eruit gevlogen. Gelukkig hoorden we van onze buren op de camping dat er ook nog iets anders bestond: de Watt controller. Ik wil u dan ook even zeggen dat ik daar erg blij mee ben. Ik moest wel weer 120 euro betalen, maar dat heb ik er zeker voor over gehad!! We grillen nu weer uren zeer gezellig zonder dat de grillplaat steeds uitschakelt. Mijn dank!
 
Met vriendelijke groeten,
Conny S.  Purmerend
 
Waardering:  
Karel
Datum toegevoegd: 3 juli 2011
Goedemorgen,
Zoals ik al per mail had beloofd wil ik even mijn bevindingen doorgeven. Op onze camping met drie ampère in Italië konden we inderdaad onze koelkast en verlichting aanlaten en daarnaast hebben we o.a. onze Senseo en waterkoker op de Watt controller aangesloten. Het was inderdaad zoals u zei: het werkte echt!
 
Karel K., Horst
 
Waardering: 
Fred en Edith Jansse
Datum toegevoegd: 20 juni 2011
Geachte heer/mevrouw,
Met onze camper zijn we door Frankrijk getrokken; daarbij hadden we onze inverter van 1200 Watt van Victron bij ons. We kunnen nu inderdaad onze Senseo 7810 meenemen. Geweldig!
 
Met vriendelijke groeten,
Fred en Edith Jansse, Amsterdam
 
Waardering: 
Jenny Y
Datum toegevoegd: 12 mei 2011
Beste Camparo,
Dit jaar rondgetrokken door Europa. In Italië camping met 3 ampère tegengekomen. Dankzij jullie Watt controller was het ook daar geen probleem onze apparatuur te gebruiken. Zelfs onze Senseo en waterkoker van 700 watt deden het nog ook!
 
Groetjes,
Jenny Y. Weert
 
Waardering:  
Mevrouw Van Schayk
Datum toegevoegd: 4 april 2011
Hoera. Dit jaar hoefde ik mijn man niet naar de receptie te sturen omdat de stop er weer eens uit lag! Nu gebruiken we op de Watt controller een meervoudig stopcontact, waarin ik al mijn apparatuur aansluit dat ik gebruik.. Ik heb wel weer tweemaal twee apparaten gelijktijdig aan gehad, maar dit kon ik via de Watt controller oplossen. Super!
 
Groet,
Mevrouw Van Schayk
 
Waardering: 
Roberto
Datum toegevoegd: 23 maart 2011
We komen net terug van een camping in Italië, waar we maar 3 ampère hadden. Met veel plezier hebben we daar gebruik gemaakt van de Watt controller. Onze koelkast kon gewoon aanblijven en toch konden we water koken met onze elektrische koker van 800 watt. Heet is voor het eerst geweest dat bij ons geen stoppen doorsloegen, waarvoor onze hartelijke dank!
 
M.v.g. Roberto
 
Waardering:  
Corrie K.
Datum toegevoegd: december 2010
Ik wil graag een Watt controller aanschaffen. Via een kampeerwinkel hoorde ik echter dat deze niet meer verkrijgbaar is, omdat er iets mee aan de hand is. Klopt dat?
 
Met vriendelijke groeten,
Corrie
 
Vanaf november 2010 is de Watt controller in verbeterde versie weer volop verkrijgbaar. Er is inderdaad een probleempje geweest. De Keuringsdienst van Waren beweerde dat een platte stekker er misschien  uit zou kunnen vallen. Hoewel er alleen maar stekkers met randaarde worden gebruikt bij klein huishoudelijk apparatuur, hebben we toch besloten het een en ander aan te passen. Op de verbeterde versie verlenen we nu DRIE jaar garantie.
 
Camparo
Bert Ruwe
Datum toegevoegd: zaterdag 19 juni 2010
Dames, heren,
 
Hartelijk dank voor de snelle reparatie van mijn Watt Controller; binnen één week en dat met de vakanties in aantocht.
Voorts was ik bijzonder verrast geen reparatienota aan te treffen ondanks dat de garantie als een aantal maanden was verstreken.
 
Service en klasse hoor.
 
Mijn hartelijke dank.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bert Ruwe
 
Waardering: 
R de Vaal
Datum toegevoegd: zaterdag 9 december 2009
Ik heb bij jullie 2 jaar geleden een watt controller gekocht, het heeft mij een hoop gemak bezorgd en ben ook zeer te spreken over het apparaat.
Ik heb van de week te horen gekregen dat we nu van 4amp naar 10 amp gaan op de camping, kan ik het apparaat nog steeds gebruiken, of heeft dit geen zin meer?
Zal het apparaat niet kapot gaan als ik het op 10 amp wil gebruiken?
afz. R de Vaal
 
Geachte heer De Vaal,
Fijn dat u meer stroom op de camping krijgt. U kunt de Watt controller bij 10 ampère gewoon blijven gebruiken: stel dat u een kachel of kookplaatje  van 1000 watt rechtstreeks in het stopcontact aan heeft staan; dan heeft u nog 1300 watt over. In stand 6 van de Watt controller kunt u dan gelijktijdig een apparaat aansluiten tot 2000 watt. Zo kunt u dus bij 10 ampère koelkast, verlichting, tv, kachel en koffiezetapparaat gelijktijdig aanzetten.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Camparo
 
M van Ekeren
Datum toegevoegd: zaterdag 28 novenber 2009
Hallo Henny,
 
Ik vond de aanschaf vooraf niet goedkoop,  maar dat was gezien het gebruiksgemak van het apparaat een hele goede en nuttige investering voor de caravanners!  Ik heb er al veel plezier van gehad.
 
Groet,
Marco.
 
Waardering:  
Bert Theunissen
Datum toegevoegd: dinsdag 19 oktober 2009
Mevrouw,
 
Bedankt voor uw service, perfect
Met vriendelijke groet,
 
Waardering: 
 
P. van der Maden
Datum toegevoegd: dinsdag 5 oktober 2009
Hallo,
Gisteren heb ik de Watt controller ontvangen en ik heb hem meteen thuis uitgetest. Gelukkig heb ik het goede type Senseo, want hij werkt erop. Ook het grillen heb ik al uitgetest op stand 6. Het ging inderdaad super goed, want ik hoefde de temperatuur niet steeds te regelen; de plaat bleef mooi op constante temperatuur. In december gaat de Watt controller met mijn Senseo en grillplaat dus beslist mee naar Spanje.
 
Waardering: 
Gerda Ketelaers
Datum toegevoegd:september 2009
Gachte heer,
Ook dit jaar waren we op onze camping in Italie met 3 ampere. Eindelijk hoefden we onze koelkast niet uit te zetten toen we ons water wilden koken. Ik heb zelfs kunnen fohnen bij de caravan! Geweldig apparaat hoor.
 
Waardering: 
A. de Groot
Datum toegevoegd: augustus 2009
Fijn dat u zo snel kon leveren. We hebben deze vakantie heerlijk kunnen grillen en eindelijk sprongen er geen stoppen meer door. Bedankt.
 
Waardering: 
José Spijkers Helmond
Datum toegevoegd: dinsdag 3 februari 2009
Vorig jaar hebben wij de wattcontroller op de beurs gekocht.
Het was best wel even slikken, dat bedrag om zo maar even uit te geven maar………………….Het was het dubbel en dwars waard.
Wij vinden het heerlijk om van de plaat te eten en dat lukt dus prima.
 
Even geduld voordat hij op temperaruur is maar dan blijft hij constant aan het werk en wij aan het eten.
Nu hoorden we dat we er thuis ook voordeel aan kunnen hebben.
Bij gebruik van de wattcontroler zou de plaat een constante warmte afgeven  i.p.v. dat hij steeds op temperatuur moet komen.
Dat gaan we uitproberen.
 
Kortom een aanrader!
 
José Spijkers
 
Waardering:
Laurens
Datum toegevoegd: woensdag 22 oktober 2008
Twee jaar geleden de watt-controller aangeschaft. De prijs was wel even slikken maar ik was het zat om naast de stroompaal te blijven staan om de aardlekschakelaar om te zetten terwijl mijn vrouw iedere keer probeerde de Senseo aan de praat te krijgen.
Alle apparaten werken perfect (op magnetrons na), alleen het duurt iets langer. En aangezien ik tijdens mijn vakantie de tijd aan mijn eigen heb, boeit me dat niet.
Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat(t).
 
groeten van Laurens
 
Waardering: 
S. Luyten
Datum toegevoegd: dinsdag 1 juli 2008
Ik heb inderdaad  de Caffè Italiano van Princess gekocht en dit koffieapparaat werkt veel beter dan de Senseo. Je hoeft hem niet handmatig uit te zetten en bovendien kun je er veel meer mee doen: espresso en thee zetten, soep maken. Bedankt voor de tip.
 
Groetjes,
Sylvana Luyten
 
Waardering: 
R d V IJmuiden
Datum toegevoegd: dinsdag 30 april 2008
Ik wilde even aan u melden dat ik de Watt controller in goede staat heb ontvangen en dat we hem al uit geprobeerd hadden, ziet er veel belovend uit.
Ik heb mij nu 2 seizoenen rot verergerd aan het steeds eruit klappen van de camping stop, hierdoor ging het plezier van kamperen er een beetje af.
Dus misschien is het dit jaar een stuk relaxter.
Bedankt.
 
Waardering:  
Olsman
Datum toegevoegd: vrijdag 18 april 2008
vrijdag 18 april
Geachte Firma ben sinds kort ook in bezit van Watcontroller en zou graag willen dat u mijn reactie ook plaatst. Heb deze afgelopen Weekend geprobeerd met de Senseo met knijpbevesteging van 1450 Wat. Uit de stroompaal komt 4 Amp. Watcontroller ook op 4 Amp. en verder niets aan. Hij pist er een slokje in en moet dan eerst weer opwarmen, waarna je hem opnieuw moet aanzetten. Op die manier druppelt hij de kopjes vol en moet je hem 4x aanzetten.
Doordat hij er steeds een slokje indruppelt en dan weer op moet warmen loopt het er zo langzaam door dat je de koffie bijna met mes en vork kan snijden. Niet te drinken dus en zeer zeer sterk.
Graag uw reactie hier op en een oplossing voor het probleem.
Mvr gr Olsman
 
Geachte heer Olsman,
Dan heeft u dus inderdaad een tussenversie van de Senseo (printplaat als in de Senseo met knijp- bevestiging; uiterlijk als de nieuwe Senseo met hefboomsluiting).
Met viendelijke groeten Camparo.
 
Geachte Camparo,
 
Het was voor mij eigenlijk wel duidelijk dat het iets anders was…. Gezocht op internet en de HD 7810 gevonden met teruggeef garantie.
Nu doet hij het wel.
Eindlijk mijn probleem opgelost.
 
Mvr gr Olsman
 
Waardering: 
S.V., Amsterdam
Datum toegevoegd: vrijdag 28 december, 2007
Met veel plezier hebben wij de Watt controller gebruikt in onze caravan gedurende een koude week in Zuid-Limburg. Onze Nespresso Essenza machine (1260 Watt) van Krups gaf ons heerlijke espresso koffie. In eerste instantie had de machine moeite met opstarten: de indicator-lampjes gaven door onregelmatig knipperen een storing aan. Daarna hebben we de machine uit en weer aangezet en het opwarmen gaf geen probleem meer. Ook de volgende dagen niet. Het opwarmen duurde maar iets langer dan normaal en de koffie-doorloop ging soms sputterend, maar het schuimige laagje op de espresso ontbrak niet. Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige uitvinding.
 
Waardering: 
Filip T. België
Datum toegevoegd: dinsdag 05 juni, 2007
Allereerst dank voor je snelle en bereidwillige reactie op mijn mail. Dit getuigt van klantenbinding hoor. Jouw aanbod om naar Eindhoven te komen lijkt me interessant. Ik moet woensdag 20 juni voor het werk naar Westerlo in de namiddag. Dat ligt in de ruime omgeving.
Kan ik in de voormiddag in Eindhoven afspreken? Ik heb een TomTom dus als je me de coördinaten geeft zal ik er zijn op het uur dat jou past in de voormiddag. Alvast tot wederhoren.
Groetjes
 
Waardering: 
kees mol
Datum toegevoegd: vrijdag 01 april, 2007
Ik heb geen speciale apparaten meer voor de camping. neem gewoon mijn electrische bakplaat van thuis mee maar een gebruik een watt controller om de stroomafname te reduceren. Een ideaal apparaat. het duurt alleen wat langer maar in de vakantie heb/maak ik de tijd graag vrij. je kunt daarop met gemak een waterketel of senseo op aan sluiten.
 
Waardering: 
Simone V.
Datum toegevoegd: vrijdag 29 maart, 2007
Het pakket is binnen….
dank voor de service….
 

met vr.gr.

Waardering: 

van Marius Koot
Datum toegevoegd: vrijdag 01 december, 2006
Na bestelling van de Wattcontroller en de uiteindelijke levering ervan sloot ik vol verwachting het apparaat aan op mijn Senseo. Helaas bleek het niet te werken.
Na contact met Camparo hebben deze een afspraak gemaakt om bij ons thuis het apparaat te testen en eventueel om te ruilen. Na uitgebreid testen leek het er op dat mijn Senseo, welke een van de eerste is geweest met de klephendel, toch niet werkte. Op een andere Senseo werkte het prima. Camparo heeft de Wattcontroller voor de zekerheid toch meegenomen om deze uitgebreid te testen. Hij bleek prima te werken. Ik heb de Wattcontroller inmiddels retour en ook is er een nieuwe Senseo gekomen. Deze werkt prima en ik verwacht komend seizoen te kunnen genieten van een lekker kopje koffie in de caravan.
Hulde voor de service van Camparo. Het verkopen van een apparaat kan iedereen maar uit de aftersales blijkt de kwaliteit van een bedrijf!
 
Waardering:
van Wilfred L van Peski
Datum toegevoegd: maandag 20 november, 2006
Als liefhebber van vooral natuurkampeerterreinen konden we vrijwel nooit ons geliefde kopje espresso oc cappucino maken. Op een aantal terreinen is echter wel 4 amp stroom beschikbaar. Hier genieten we met onze miniatuur espressomachine van Nespresso dank zij de watt control van onze heerlijk espresso. Ofwel een stukje comfort dat we niet graag missen. Het lichte geluid is niet echt storend, maar de nieuwe uitvoering heeft ook dat opgelost!! CHAPEAU !!
 
Waardering: 
van Jeanne Emmerik
Datum toegevoegd: vrijdag 17 november, 2006
De wattcontrol is een geweldige uitvinding. Onze vakantie werd er een stuk comfortabeler van. We kookten op ’n kookplaatje en bakplaat buiten geen vocht en het werd vooral binnen niet warmer en dat is echt lachen en vooral op ’n camping met 4 amp.
Niet alleen de wattcontrol is perfect maar ook de service van camparo GEWELDIG
 
Waardering: 
van Anja Koster
Datum toegevoegd: vrijdag 11 augustus, 2006
Wij zijn de gelukkige bezitters van een Watt controller. Nu hoeven we niet meer uit te rekenen of een bepaald apparaat wel of niet aan te sluiten is. Ik neem gewoon van thuis een Senseo mee, sluit die aan op de Watt controller, zet de stand op 4 (bij 4 ampère op een camping) en ….ik heb een heerlijk kopje koffie. Zo heb ik ook mijn frietpan van 1200 watt meegenomen. Het werkte perfect bij 4 ampère. Je moet er alleen voor zorgen dat je ontdooide voorgebakken friet moet nemen. Bovendien had ik mijn föhn van 1700 watt bij me.
 
Volgend jaar neem ik ook mijn elektrische barbecue mee, want we mochten in Zuid-Frankrijk op onze camping niet barbecueën met open vuur vanwege brandgevaar. Op onze doorreiscamping hadden we 6 ampère en daar kon ik de boiler gelijktijdig met mijn Senseo (op stand 4) aan laten staan.
 
Conclusie: ik heb absoluut geen spijt van de aanschaf van de Watt controller; hij is me zeker 120 euro waard. We hebben bovendien al veel geld bespaard door zelf friet te bakken (in Frankrijk is friet erg duur) en in het najaar gebruiken we onze elektrische kachel van 1000 watt ipv de gaskachel.
 
Groetjes,
een tevreden Watt controller-gebruiker
 
Waardering: 
van Harry Jansse
Datum toegevoegd: zondag 02 oktober, 2005
Dat kan niet werken, dacht ik toen ik van die Watt controller hoorde. Nu weet ik echter dat de controller een tovermiddel is: bij 3 ampere water koken met een apparaat van 2000 Watt. Het bestaat echt; ik moest alleen iets meer geduld hebben, maar dat moest ik eerst bij mijn kleine waterkoker van 500 Watt ook.
 
Waardering: 
van Erik Garming
Datum toegevoegd: maandag 03 oktober, 2005
Een geweldig apparaat – dankzij de watt controller hebben we lekkere koffie kunnen drinken (senseo), heerlijke ovengerechten gegeten, lekker gebarbequed en noem maar op; de kinderen vonden de friet heerlijk. En als je 6 Amp hebt, merk je er niets van dat je langer moet wachten dan anders. En zelfs bij 10 Amp is het fijn omdat je dan meerdere apparaten tegelijk kunt gebruiken. Bedankt.
 
Waardering: 
van Wilma Steegers
Datum toegevoegd: zondag 02 oktober, 2005
“We hebben dit jaar dankzij de Watt controller veel geld bespaard door zelf friet te bakken in Frankrijk. Dat scheelde ons wel 10 euro per maaltijd. Zo hebben we de Watt controller snel terugverdiend!”
 
Waardering: 
van anton van nunen
Datum toegevoegd: zaterdag 01 oktober, 2005
Ik ben geen echte campeerder, dus ik stel wel prijs op comfort. Geweldige ervaring daarom, dat ik naast de boiler ook bijvoorbeeld mijn Senseo-apparaat kan gebruiken. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Daarbij komt het gemak dat de handleiding precies aangeeft welke apparaten gebruikt kunnen worden bij een bepaald ampèrage. Voor een niet-technisch georiënteerd iemand als ik is dat echt een uitkomst.
 
Waardering: 
van martien mulder
Datum toegevoegd: zaterdag 01 oktober, 2005
”Fijn dat we dit voorseizoen het prototype hebben mogen gebruiken van jullie Watt controller. We hebben nu brood kunnen bakken met een grote oven van de Lidl, elektrisch gebarbecued, ovengerechten gemaakt, koffie gezet met de Senseo, friet voor de kinderen gebakken. Het was geweldig en dat allemaal met maar 4 ampère op de camping. Bedankt.”
 
Waardering: 
© Camparo 2005 / 2023