Met de Watt controller
Elektrische kachel bij 4 ampère
U wilt verwarmen met uw elektrische kachel van 1000 / 2000 watt en u heeft 4 ampère ter beschikking. In de tabel “Elektrische apparaten Ampère” ziet u dat de elektrische kachel bij 4 ampère te gebruiken is op stand 1 1000 watt. Steek de steker van uw elektrische kachel in het stopcontact van de Watt controller.
Controleer of het lampje van de Watt controller op stand 4 ampère brandt. Zet vervolgens de schakelaar van uw elektrische kachel aan (geen keramische ventilatiekachel of halogeenverwarming).
 
Water koken bij 3 ampère
U wilt water koken met uw elektrische waterkoker van 2000 watt en u heeft 3 ampère ter beschikking. In de tabel “Elektrische apparaten Ampère” ziet u dat de elektrische waterkoker bij 3 ampère te gebruiken is. Steek de steker van uw waterkoker in het stopcontact van de Watt controller.
Controleer of de schakelaar van de Watt controller op stand 3 staat. Zet vervolgens de schakelaar van uw waterkoker aan.
 
Philips airfryer bij 6ampère
Wanneer de Philips airfryer wordt aangesloten op de wattcontroller op 6 A, flikkeren de controlelampjes, en werkt de ventilator op halve kracht. De Philips airfryer  is in feite een heteluchtoven. Het duurt wel redelijk lang tot hij een temperatuur van 180 of 200 graden bereikt. Wanneer hij zijn temperatuur bereikt gaat het oranje lichtje uit, blijft het groene (aanduiding dat hij in bedrijf is) zonder flikkeren branden en gaat de ventilator volle kracht tot het oranje lichtje terug aan gaat omdat de temperatuur is gezakt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Camparo 2005 / 2023